Ben jij op zoek naar een baan als

opdrachtleider controlepraktijk?

Jouw functie

Als opdrachtleider ben je de ‘spin in het web’ van de jaarrekeningcontroles bij Wijs Accountants. Je bent  het aanspreekpunt voor onze cliënten. Je stuurt ook een team van assistenten aan. Daarnaast ben je samen met de accountant altijd betrokken bij de eindbesprekingen met het bestuur en de toezichthouders. Verder werk je samen met de andere opdrachtleiders en accountants aan het verder optimaliseren van onze werkprocessen. Daar hoort ook het jaarlijks actualiseren van de controleaanpak bij. Past deze rol bij jou en ben je toe aan een vervolgstap in je carrière? Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een uitdagende functie te bieden hebben.

De begeleiding

Je wordt in je werkzaamheden begeleid door de eindverantwoordelijk accountants. Een van hen wordt jouw vaste coach, maar je werkt in principe samen met alle accountants. Zo leer je van meerdere collega's de werkwijze kennen. Dit kan jou helpen in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld om zelf de stap te kunnen zetten eindverantwoordelijk accountant te worden. Op jouw beurt begeleid jij de assistenten bij hun werkzaamheden en ben je voor enkele assistenten de interne coach.

Het profiel dat we zoeken

Je werkt momenteel in de accountancy en je voert werkzaamheden uit als opdrachtleider. Het kan ook zijn dat je al enkele jaren als gevorderd assistent accountant werkt en toe bent aan de volgende stap in je carrière. Daarnaast ben je in een vergevorderd stadium van de opleiding tot registeraccountant.

De mogelijkheden om door te groeien

Als je ambitieus bent en door wilt groeien, dan zijn daar bij ons kantoor voldoende mogelijkheden voor. Zo kun je doorgroeien tot eindverantwoordelijk accountant.

Pas jij bij ons?

We moeten wel even eerlijk zijn. Niet iedereen past namelijk bij ons. Als jij fijn werkt in een traditioneel accountantskantoor dat een hiërarchische structuur kent, dan ben je bij ons misschien minder op je plaats. Wij gaan informeel met elkaar om, borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. We zijn ook wars van status en het benoemen van zoveel mogelijk titels op je visitekaartjes. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Mark van Os 05-2018 2

Contact: Mark van Os

Wat bieden

we je nog meer?

Een representatieve leaseauto

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Voornaam

Email Adres

Jouw bericht