Ben jij op zoek naar je eerste baan in de Accountancy binnen de controlepraktijk?

Jouw functie als Trainee

Het traineeship bij Wijs Accountants houdt in dat je in twee jaar tijd alle werkzaamheden binnen de controlepraktijk ziet en ervaart. Je wisselt elke 6 maanden van team zodat je zoveel mogelijk kan leren van de ervaren assistenten en de verschillende opdrachtleiders.

De begeleiding

Gedurende je traineeship ga je regelmatig in gesprek met je vaste coach over je ervaringen: wat vind je leuk en waar ben je goed in? Daarnaast loop je mee in ons uitgebreide trainingsprogramma waar je heel veel zult leren over vaktechniek en vaardigheden, zoals time management.

Het profiel dat we zoeken

Heb je het vwo-examen behaald en ben je van plan de vervolgopleiding accountancy in deeltijd te volgen? Dan is ons traineeship, dat we speciaal hebben gemaakt voor starters met een VWO diploma, iets voor jou! Zo kun je kennismaken met alle werkzaamheden uit de controlepraktijk.

De mogelijkheden om door te groeien

Je hebt bij Wijs Accountants volop de mogelijkheden om door te groeien. We verwachten dan wel van je dat je verder wilt studeren. Bijvoorbeeld om Registeraccountant of IT-Auditor te worden. 

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Marloes Akkermans werkenbijwijs

Contact: Marloes Akkermans

Wat bieden

we je nog meer?

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)