Ben jij op zoek naar je eerste baan in de Accountancy binnen de controlepraktijk?

Jouw functie als Beginnend Assistent Accountant

Als Beginnend Assistent Accountant bij Wijs Accountants krijg je de mogelijkheid om je in snel tempo te ontwikkelen en een echte specialist te worden in het controleren van de jaarrekening van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Je wordt direct betrokken bij het volledige controleproces en je voert zowel eenvoudige als complexere onderdelen van de controle uit. Zo heb je direct de mogelijkheden om de verschillende onderdelen van het proces te zien. 

De begeleiding

Als starter wordt je begeleid door zowel de ervaren assistenten als door de Opdrachtleider waarvoor je werkt. De Opdrachtleider is ook je vaste coach en werkt samen met de verantwoordelijk accountant vanuit dezelfde ruimte in ons kantoor als jij. Daardoor zijn de lijntjes kort en kun je snel veel leren.

Het profiel dat we zoeken

Heb jij recent je HBO of universitaire opleiding met als studierichting Accountancy of Bedrijfseconomie (Finance & Control) afgerond en ben je op zoek naar je eerste baan of heb je misschien al enige werkervaring en ben je benieuwd naar ons kantoor? Dan is het tijd om een kopje koffie (of iets anders) te komen drinken. Zien we je snel?

De mogelijkheden om door te groeien

Je hebt bij Wijs Accountants volop de mogelijkheden om door te groeien. We verwachten dan wel van je dat je verder wilt studeren. Bijvoorbeeld om Registeraccountant of IT-Auditor te worden. 

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Marloes Akkermans werkenbijwijs

Contact: Marloes Akkermans

Wat bieden

we je nog meer?

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)