Ben jij op zoek naar je eerste baan in de Accountancy
binnen de controlepraktijk?

Jouw functie als Beginnend Assistent Accountant

Als Beginnend Assistent Accountant bij Wijs Accountants krijg je de mogelijkheid om je in snel tempo te ontwikkelen en een echte specialist te worden in het controleren van de jaarrekening van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Je wordt direct betrokken bij het volledige controleproces en je voert zowel eenvoudige als complexere onderdelen van de de controle uit. Zo heb je direct de mogelijkheden om de verschillende onderdelen van het proces te zien. 

De begeleiding

Als starter wordt je begeleid door zowel de ervaren assistenten als door de Opdrachtleider waarvoor je werkt. De Opdrachtleider is ook je vaste coach en werkt samen met de verantwoordelijk accountant vanuit dezelfde ruimte in ons kantoor als jij. Daardoor zijn de lijntjes kort en kun je snel veel leren.

Het profiel dat we zoeken

Heb jij recent je HBO of universitaire opleiding met als studierichting Accountancy of Bedrijfseconomie (Finance & Control) afgerond en ben je op zoek naar je eerste baan of heb je misschien al enige werkervaring en ben je benieuwd naar ons kantoor? Dan is het tijd om een kopje koffie (of iets anders) te komen drinken. Zien we je snel?

De mogelijkheden om door te groeien

Je hebt bij Wijs Accountants volop de mogelijkheden om door te groeien. We verwachten dan wel van je dat je verder wilt studeren. Bijvoorbeeld om Registeraccountant of IT-Auditor te worden. 

Pas jij bij ons?

We moeten wel even eerlijk zijn. Niet iedereen past namelijk bij ons. Als jij fijn werkt in een traditioneel accountantskantoor dat een hiërarchische structuur kent, dan ben je bij ons misschien minder op je plaats. Wij gaan informeel met elkaar om, borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. We zijn ook wars van status en het benoemen van zoveel mogelijk titels op je visitekaartjes. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Lindy Bennenbroek profiel werkenbij

Contact: Lindy Bennenbroek

Wat bieden

we je nog meer?

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe