Ben jij op zoek naar een baan als
consultant of interim-manager?

Consultant / interim-manager bij Wijs

Als consultant bij Wijs adviseer en ondersteun je onderwijsbesturen, onderwijsmanagers en staffunctionarissen over bedrijfsvoeringsvraagstukken. Dit doe je voor onderwijsorganisaties in het primair en voorgezet onderwijs alsmede kinderopvang.

Als consultant kun je verschillende rollen aannemen. In de rol van adviseur voer je adviesopdrachten uit op verschillende terreinen zoals optimaliseren van de financiële processen, fusie en overnametrajecten, risicomanagement en fraudeonderzoeken.

Daarnaast kun je optreden als interim manager in de rol van business controller of financial controller. Vanuit die rol ondersteun je de onderwijsbesturen bij het opstellen van de (meerjaren)begroting, periodieke rapportages en het jaarverslag.

Je kunt ook gevraagd worden een rol te vervullen als sparringpartner van raden van toezicht, bestuurders en hun stafleden.

Ben jij Wijs genoeg?

Kun je onderstaande vragen met 'ja' beantwoorden, dan pas je in het profiel dat we zoeken:

  • Beschik je over een HBO/universitair werk- en denkniveau?
  • Heb je een achtergrond in de accountancy of in finance & control?
  • Heb je bij voorkeur ervaring met of bij onderwijsinstellingen of kinderopvangorganisaties?
  • Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?
  • Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar?
  • Kan jij zelfstandig werken maar ben je ook een echte teamplayer?
  • Ben je communicatief vaardig en durf je kritische vragen te stellen?
  • Sta je open voor ontwikkeling?  

Dit kunnen wij jou bieden!

Bijdragen aan persoonlijk geluk is onze missie. Dat geldt ook voor jou. Wij zorgen voor al onze medewerkers vanuit vertrouwen en openheid. Waarom? We weten dat persoonlijke relaties de sleutel tot succes zijn. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden van Wijs passend in de huidige markt. Je kan rekenen op een goed balans tussen studie, werk en privé. Wij gaan informeel met elkaar om, borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar leuk als je erbij bent. Wist je dat veel van onze medewerkers hierom jarenlang blijven plakken? Dat vinden wij een enorm compliment.

Interesse? Solliciteren!

Ben je enthousiast? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina en stuur je motivatie samen met je CV door. Heb je vragen? Bellen of mailen kan altijd!

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Marloes Akkermans werkenbijwijs

Contact: Marloes Akkermans

Wat bieden

we je nog meer?

Een representatieve leaseauto

Een gevarieerd team met enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)