Ben jij op zoek naar een baan als controleleider?

Controleleider bij Wijs Accountants

Een controleleider (c.q. opdrachtleider) bij Wijs Accountants is hét aanspreekpunt voor onze cliënten, jij hebt de lead in het gehele proces. Dat wil zeggen dat je o.a. het nodige voorwerk verricht, rapportages voorbereidt voor de accountant en betrokken bent bij het eindgesprek met de cliënt. Je bewaakt de voortgang en draagt bij aan het jaarlijks actualiseren van de controleaanpak.  In dit proces word jij ondersteund door jouw eigen team van assistent accountants. In jouw rol begeleid je jouw assistenten van A tot Z. Je bent een directe sparringpartner als het gaat om dagelijkse praktijkwerkzaamheden én de persoonlijke ontwikkeling van jouw team assistenten. Deze werkzaamheden verricht je vanuit ons kantoor te Eindhoven of op locatie bij klanten verspreid door het hele land. 

Ben jij Wijs genoeg?

Kun je onderstaande vragen met 'ja' beantwoorden, dan pas je in het profiel dat we zoeken:
  •  Werk jij momenteel in de accountancy?
  •  Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar?
  •  Heb jij enige jaren ervaring als team-/opdrachtleider?
  •  Ben je in een vergevorderd stadium van de opleiding tot registeraccountant?
  •  Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? 
  •  Werk jij graag samen in een resultaatgerichte omgeving? 
  •  Sta je open voor ontwikkeling?

De mogelijkheden om door te groeien

Als je ambitieus bent en door wilt groeien, dan zijn daar bij ons kantoor voldoende mogelijkheden voor. Zo kun je doorgroeien tot eindverantwoordelijk accountant.

Interesse? Solliciteren!

Ben je enthousiast? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina en stuur je motivatie samen met je CV door. Heb je vragen? Bellen of mailen kan altijd! Neem contact op met Reggie Mutsers, 06 44100123 of via werken@crowefoederer.nl.

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Wat bieden

we je nog meer?

Een representatieve leaseauto

Een gevarieerd team met enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)