Ben jij op zoek naar een baan als Gevorderd Assistent Accountant?

Jouw functie als Gevorderd Assistent Accountant

Als Gevorderd Assistent Accountant maak je bij Wijs Accountants onderdeel uit van een team dat controlewerkzaamheden uitvoert bij cliënten. Je gaat dus mee naar cliënten en voert daar de meer complexe onderdelen van de controleopdracht uit. Doordat je veel voor onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties werkt, bouw je snel veel kennis en ervaring op van deze sector. Uiteraard bestaan er ook mogelijkheden om ervaring op te doen in een bredere praktijk.

De begeleiding

Je wordt in je werkzaamheden begeleid door een Opdrachtleider. Een van de Opdrachtleiders van ons kantoor wordt jouw vaste coach. Daarnaast werk je in principe samen met alle Opdrachtleiders. Zo leer je van meerdere collega's de werkwijze kennen. Dat kan jou helpen in het ontwikkelen van jouw eigen werkwijze. Op jouw beurt begeleid jij Beginnend Assistent Accountants bij hun werkzaamheden.

Het profiel dat we zoeken

Je werkt momenteel in de Accountancy en je voert werkzaamheden uit als Gevorderd Assistent Accountant (Senior Associate) in de controlepraktijk of je bent toe aan een nieuwe impuls voor je carrière. Je bent gestart met een opleiding tot Registeraccountant of je staat er tenminste voor open om deze opleiding te gaan volgen.

De mogelijkheden om door te groeien

Als Gevorderd Assistent Accountant heb je bij Wijs Accountants meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien naar Opdrachtleider of op termijn zelfs Eindverantwoordelijk Accountant. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden aan, zowel intern als extern.

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Contact: Marloes Akkermans

Wat bieden

we je nog meer?

Een representatieve leaseauto

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in de functie? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)