Ben jij op zoek naar een stageplaats

binnen de controlepraktijk?

Jouw functie

Als Stagiair(e) bij Wijs Accountants krijg je de mogelijkheid om veel aspecten van het werk mee te maken. Of je nu bezig bent aan een concrete stageopdracht of niet, meewerken in de praktijk hoort er bij ons bij. Natuurlijk krijg je ook ruim de tijd om te werken aan je stageopdracht. Zo krijg jij een goede indruk van het werk als Accountant. En dat vinden wij belangrijk.

De begeleiding

Als Stagiair(e) krijg je een stagebegeleider van ons kantoor. Dat is een Accountant of Opdrachtleider met veel ervaring. Hij of zij helpt je om van je stage een succes te maken en je te begeleiden bij het uitvoeren van je werk.

Het profiel dat we zoeken

Studeer jij momenteel aan een HBO instelling of universiteit en volg je de opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie (Finance & Control) en ben je geïnteresseerd om na je studie te gaan werken in de Accountancy? Dan is een stageplaats bij Wijs Accountants voor jou geschikt.

De mogelijkheden om door te groeien

Na je stage kun je mogelijk bij ons aan de slag als Assistent Accountant. Door onze groei kunnen wij nieuwe talenten namelijk altijd gebruiken!

Pas jij bij ons?

Als jij het fijn vindt om te werken in een hecht team, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan informeel met elkaar om en borrelen regelmatig op vrijdagmiddag. Ook gaan we regelmatig iets leuks doen, niet verplicht om bij te wonen, maar wel leuk als je erbij bent. Wij doen gewoon en dat past bij onze klanten. Doe jij gewoon mee?

Marloes Akkermans werkenbijwijs

Contact: Marloes Akkermans

Wat bieden

we je nog meer?

Een team met jonge enthousiaste collega's

Verschillende informele activiteiten waaronder een jaarlijkse skitrip

Interesse in deze stageplaats? Laat het ons direct weten!

Click or drag a file to this area to upload.
Voeg hier je CV toe (optioneel)